Wie Zijn Wij

Welkom bij BW automatisering

Wij richten ons met name op het MKB, ZZP en particuliere markt, speciaal op de bedrijven die (nog) niet groot genoeg zijn om een eigen systeembeheerder in dienst te nemen of een automatiseringsafdeling te onderhouden, maar eigenlijk ook niet zonder een degelijke automatisering kunnen. Of het nu gaat om het toegankelijk maken van e-mail en internet op de werkplek, het delen van printers en bestanden, of het beheer van dergelijke systemen: deze groep wordt door de ‘gevestigde orde’ te vaak aan haar lot overgelaten. Taken als systeembeheer worden daarom veelal intern opgedragen aan een medewerker die daardoor niet meer aan zijn of haar eigen werkzaamheden toe komt en vaak specifieke automatiseringskennis mist. Wij nemen u die taak graag uit handen zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken en verder kunt met waar ú goed in bent.

Werkzaamheden die wij u uit handen kunnen nemen bestaan o.a. uit:

Hiervoor bieden wij een uniek totaalpakket van diensten. Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, beheer, helpdesk en onderhoud. U wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd mocht er onverhoopt toch een probleem optreden.

Bovendien hechten we veel waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en duurzame relaties met onze opdrachtgevers en: wij denken graag mee over oplossingen!

Wilt u meer weten over onze organisatie, klanten en de manier waarop BW automatisering ook uw computers draaiend kan houden, neem dan contact met ons op.